Er is al heel wat heisa geweest rond de zaak met Ralf Schumacher, Ralf heeft deze week juist maar een geldboete opgelopen als straf voor zijn aandeel in het incident tijdens de Grote Prijs van Duitsland.
We kregen toen ook te horen dat Barrichello en R�ikk�nen nog eens hun uitleg moesten geven van het incident, het hele incident zou nog eens bekeken worden door nieuwe stewards.

Dit is vandaag allemaal gebeurd en zowel Barrichello als Kimi zijn vrij van zonden verklaart en krijgen dan ook geen sancties aan hun broek gesmeerd.

Ralf Schumacher van zijn kant heeft eerder deze week wel zijn straf gekregen, hij moest zo een 50.000 dollar neertellen.
De Duitser is hiermee natuurlijk opgelucht want in het slechtste geval zag Ralf op tegen een verlies van tien plaatsen in de kwalificatie.

We kunnen nu uiteindelijk het gekibbel rond deze zaak stoppen.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter