James Key wordt de nieuwe technisch directeur bij Midland. Eerst was de 33-jarige Brit co�rdinator bij het team, eerder werkte Key acht jaar voor het team van Jordan, dat vanaf volgend jaar verder door het leven gaat onder de naam MF1 Racing.

Team manager Colin Kolles is erg blij met Key:  ” Ik ben een tevreden man dat ik James Key kan voorstellen als onze nieuwe technisch directeur. Hij is al jaren aan de slag bij het team en heeft een zeer grote kennis en ervaring in de autosport. Zijn inbreng zal zeer groot zijn in de ontwikkeling van de wagen voor 2006.  “

James Key vertelde: ” We zijn nu volop bezig aan de ontwikkeling van de niruwe wagen, nadat we een overgangsjaar kenden door de overname van Jordan door Midland. Ik kijk enorm uit naar de uitdagingen die ons te wachten staan voor komend seizoen, we hebben nog een druk programma voor de boeg.  “

Met zijn 33 jaar is Key nu de jongste technisch directeur in de F1.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!