Narain Karthikeyan hoopt ook in 2013 uit te komen voor HRT. Het is echter niet zeker of het team volgend jaar nog plaats heeft voor de Indiër gezien de Spaanse achtergrond van het team en de aanwezigheid van Dani Clos, Spanjaard en reservecoureur bij HRT.

De Formule 1 is een gecompliceerde business, maar ik hoop dat ik ook volgend jaar voor HRT actief ben, aldus ‘The Fastest Indian’. Karthikeyan voegt eraan toe dat hij zich op zijn gemak voelt nu HRT een nieuw management heeft. Ik voel me erg op mijn gemak nu er een nieuw management zit, de samenwerking verloopt goed.

HRT heeft veel geïnvesteerd, ziet ook Narain. We hebben een nieuw hoofdkantoor en we hebben voor het eerst een fatsoenlijke fabriek. Ik hoop dat ik volgend jaar de voordelen mag ondervinden van deze nieuwe faciliteiten door een paar goede resultaten neer te zetten.

Op dit moment voert Narain gesprekken met HRT. Het management en ik hebben een goede verstandhouding. Hopelijk kunnen we iets regelen want ik wil graag bij HRT blijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *