Een mens zou er zowaar zijn verstand bij verliezen, de Jordan soap kent geen einde en begint stilaan op de zenuwen te werken van de Formule 1 fans.

Eddie Jordan gaat nu de soap draaiende houden, hij ontkent namelijk dat er al een deal is met Jos Verstappen, Eddie Jordan reageert daarmee op de speculaties omtrent de Hollander.
Eddie Jordan liet alvast weten dat de onderhandelingen nog steeds doorgaan met Jos en zijn entourage.

De speculaties kwamen er nadat het logo van Trust te zien was op de nieuwste Jordan bolide.
Eddie Jordan drukt er vooral op dat er nog geen deal is en dat hij nog met andere kandidaat piloten aan het praten is, zowel McNish als Firman zouden nog niet uit beeld zijn.

Eddie Jordan:

“We zijn aan het praten met enkele piloten en Jos is daar ��n van.
Trust en ik zijn nog steeds in discussie, we weten wat we willen doen en we zullen een verklaring uitbrengen als we daar klaar voor zijn.

Er is nog steeds een zitje vrij, eentje dat nog niet besproken is.
Ik spreek nog steeds met Ralph, een piloot met kwaliteiten en iemand waar ik het voor heb.
Als ik iets kan doen om hem te helpen, hem aan een testrol of als een racepiloot binnen het team helpen dan zal ik dat zeker doen.”

Laat ons nu hopen dat de soap vlug een einde kent

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter