Het verhaal rond Jos Verstappen kent zijn einde nog niet, ondanks dat geldschieters van Jos al gezegd hebben dat ze de besprekingen hebben stopgezet met Eddie Jordan.

Deze avond kwam de website van ITV met een foto naar buiten van de nieuwe Jordan wagen, tot onze grote verbazing zagen we het logo van Trust op de zijkant van de nieuwe Jordan.
Het eerste gedacht was een Photoshop, maar de foto is afkomstig van Sutton, niet meteen de fotograaf dat Photoshop moet gebruiken.

Jordan heeft vandaag een rimpelloze test afgelegd met de EJ-14, Nick Heidfeld kreeg het genoegen om de eerste test af te werken.

Voor de Nederlandse Jos fans is er nu weer een beetje hoop gecre�erd, maar afwachten is hier de boodschap.
Het begint stilaan op een spel te gelijken, eerst is het de Verstappen clan die ons hoofd dol doet draaien en nu lijkt het er precies op dat Jordan een spel gaat spelen.

Hopelijk krijgen we de eerstkomende dagen duidelijkheid, zo kunnen we het hoofdstuk Verstappen eindelijk afsluiten.

De foto kan je bekijken op: http://www.itv-f1.com/news/news_story/19653

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter