Wel vooruitgang, maar nog geen akkoord. Dat was dinsdag de bondige conclusie van het management van Jos Verstappen na een bezoek aan de Engelse renstal Jordan.

“We hebben het gevoel dat we weer een stapje dichter bij een contract zijn’‘, liet zaakwaarnemer Raymond Vermeulen weten op de website van Verstappen. Met prominent sponsor Michel Perridon voerde Vermeulen namens de Limburgse coureur in Engeland een langdurig gesprek met teambaas Eddie Jordan en diens marketingmensen.

“Het was een goed onderhoud waarin beide partijen hun uitgangsposities nog eens hebben toegelicht. De sfeer was ontspannen. Waarschijnlijk volgen deze week nieuwe gesprekken, maar eerst gaan we de diverse opties doornemen met onze andere sponsors’‘, aldus Vermeulen.

Jordan heeft als enige renstal in de Formule 1 de twee stoeltjes nog niet vergeven. Verstappen (ex-Minardi) is ��n van de meerdere kandiaten.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter