Een van de ergste dingen die een Formule 1 team kan overkomen is wel een brand in de fabriek. Dat zou immers het einde van het team kunnen betekenen. Bijna leek het er op dat dit rampen-scenario zich zou voltrekken voor het team van Jaguar, gevestigd in Milton Keynes.

Een nabijgelegen opslagplaats had vlam gevat en bedreigde het complex van Jaguar. De brandweer was drie uur bezig om de vlammenzee met behulp van acht pompen onder controle te krijgen. Ze konden echter niet voorkomen dat het gebouw tot de grond toe afbrandde.

Volgens een woordvoerder van Jaguar is er geen schade toegebracht aan de fabriek van het Formule 1 team, ook heeft het team geen enkel nadelig effect ondervonden van de brand.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter