Race directeur David Pitchfort van Jaguar heeft duidelijk gemaakt dat het team niet hun “springende kat” symbool zal laten vallen om plaats te maken voor het Red Bull logo.

Jaguar zal in 2004 veel geld krijgen van de Oostenrijkse energiedrank fabrikant, dankzij Cristian Klien. De Oostenrijker zal zijn F1 debuut maken op Albert Park in maart 2004, nadat de Grote Kat ervoor koos om een contract te sluiten met hem en zijn Red Bull sponsor.

Maar verwacht niet dat de nieuwe Jaguar R5 zwaar beschilderd zal zijn met het Red Bull merk want Jaguar heeft geen zin om hun eigen logo te laten verwateren.

Pitchford zei tegen Motorsport News:

“De hoofdgedachte voor ons F1 project is om ons merk Jaguar te promoten en uit te breiden. Er zullen wel wat Red Bull kleuren op de wagens te zien zijn, maar het verdwijnen van onze “leaping cat” zullen we als allerlaatste middel zien.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter