Hij is niet echt de gelukkigste mens ter wereld maar Tony George, de baas van de Indianapolis Motor Speedway, heeft gezegd dat er waarschijnlijk toch een GP komt op zijn circuit volgend jaar. Maar George verwacht niet meer dan 50.000 toeschouwers, dat is nog niet de helft van dit jaar.

“Ik heb er geen vertrouwen in vandaag, maar we hebben een akkoord met Bernie Ecclestone en tot we ons verplicht zien dat te verbreken is het onze voorkeur om het na te leven.” Zei hij tegen de Indianapolis Star.

Hij gaf ook nog kritiek op de Formule1. Die legde al te gemakkelijk de schuld voor het fiasco op zijn circuit bij Michelin.
“Ze moeten stoppen met naar een microkosmos te kijken en het hele plaatje bekijken. Ze moeten dit aanpakken als een probleem van de F1 gemeenschap—punt.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter