De geruchtenmolen draait momenteel op volle toeren in de Formule 1. Schumacher gaat met pensioen, Hamilton vertrekt naar Mercedes en Paul di Resta rijdt volgend jaar bij McLaren. Ook di Resta’s teamgenoot wordt aan een nieuwe werkgever gelinkt. ‘The Hulk’ zou volgens de laatste geruchten volgend jaar naast Fernando Alonso rijden in een Ferrari.

Nico Hulkenberg die in België op een verdienstelijke vierde plek eindigde geniet van de geruchten. Het is goed. Het is altijd prettig als de pers je gaat linken aan een team als Ferrari. Het geeft aan dat je goed bezig bent en dat is lekker, vertelt Hulkenberg aan het Duitse Auto, Motor und Sport.

De naam van Nico Hulkenberg wordt niet alleen aan Ferrari gelinkt. Het zou ook zomaar kunnen dat Mercedes GP volgend jaar met twee Nico’s rijdt. Hulkenberg zou namelijk ook op het lijstje van Mercedes staan mocht Schumacher besluiten te stoppen met racen.

Hulkenberg begint misschien al een klein beetje te dromen over een overstap naar Ferrari. Ik zou het geweldig vinden om naast Fernando Alonso te rijden. De jonge Duitser zou graag met de ervaren Spanjaard aan de slag gaan. Het lijkt me duidelijk dat Alonso een van de beste coureurs is die de Formule 1 momenteel kent. Ik denk dat ik nog erg veel kan leren van Fernando, aldus Hulkenberg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.