RIGHTHet is druk rond de hospitality gebouwen van de DTM-teams in Zandvoort. Vele fans wachten tot ze hun idolen zien en om een handtekening kunnen vragen. Daar loopt Allan McNish naar het gebouw van Audi. Gelijk is hij omringd door vele fans. Velen maakt hij gelukkig met een handtekening, voor anderen is het al genoeg om hem in levende lijve te zien.

Ook voor het gebouw van Mercedes is het erg druk. Ene Mika H�kkinen rijdt immers in de DTM dit jaar en hij is nog altijd zeer populair bij de fans. Velen hopen dan ook dat hij even naar buiten komt voor een handtekening. Er komt inderdaad een H�kkinen naar buiten, maar niet Mika. Het is zijn zoontje Hugo, vier jaar oud. Een paar fans vragen hem om een handtekening. Dat laat hij zich niet nog een keer zeggen, hij begint gelijk enthousiast te tekenen.

Hugo krijgt al snel de smaak te pakken en deelt aan iedereen handtekeningen uit. Alsof hij nooit anders heeft gedaan. Misschien om alvast te oefenen voor later, als hij net als zijn vader zal strijden om het kampioenschap in de Formule 1?

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter