Williams zal het vanaf het komende seizoen moeten doen zonder HP als sponsor. Hewlett Packard, sponsorde Williams vanaf 2000. Het is, na het vertrek van BMW, al de tweede tegenslag voor het Engelse team met het oog op het komende seizoen.

Cathy Lyons van HP: “We hebben onze doelen bereikt en het is daarom een goed moment voor HP om onze relatie met Williams te be�indigen. We wensen het team veel succes nu ze een nieuwe bladzijde van hun geschiedenis openslaan.”

Dat HP het voor gezien houdt bij Williams zou te maken kunnen hebben met bezuinigingen. Eerder deze week kondigde het bedrijf aan vele mensen te ontslaan om kosten te besparen. En dan is het moeilijk uit te leggen om veel geld aan sponsoring uit te geven…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter