Normand Legault, race promotor, zegt dat hij 90% zeker is dat de Grote Prijs van Canada weer op de kalender zal staan in 2004.

Canada kreeg af te rekenen met hetzelfde probleem als Francorchamps en de A1-ring in Oostenrijk, het was namelijk het verbod op tabaksreclame die de Canadese Grote Prijs van het toneel deed verdwijnen.

Sinds deze beslissing heeft de race promotor al heel de wereld rondgereisd om Berini Ecclestone te overtuigen om de Grote Prijs van Canada weer op de kalender te zetten.

Ecclestone en Legault hebben elkaar ook ontmoet in Indianapolis, en zoals het er nu uitziet zou er een deal in de maak zijn voor de Canadese Grote Prijs.
Berini Ecclestone wil best Canada weer op de kalender zetten, maar dan moeten de verliezen van de tabaksreclame vergoedt worden.

Canada zou nu een voorstel willen indienen dat het mogelijk maakt om reclame te maken, of dit een goedkeuring zal krijgen valt af te wachten, maar we mogen de hoop nog niet opgeven.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter