Honda heeft haar doel bijgesteld, de Japanners willen rond de zomer een Grand-Prix zege pakken. De laatste overwinning van Honda is de Grand-Prix van Hongarije die in 2006 door Jenson Button werd gewonnen.

We kunnen nu laten zien hoe Honda races wil winnen, zegt Yamamoto tegen Motorsport.com. We hopen dat we onze droom waar kunnen maken, hopelijk al rond de zomer.

We willen de verwachtingen niet te laag houden, maar eerlijk gezegd hebben we nu het gevoel dat we met de motor nog niet op het niveau van Ferrari en Mercedes zitten. We zullen dus moeten verbeteren.

Honda verliest Toro Rosso niet uit het oog:
Dit is een belangrijk jaar voor ons, want voor het eerst in het hybride-tijdperk hebben we meer dan één team. Met beide teams hebben we verschillende doelen. Red Bull is een topteam met goede coureurs, een goed management en een goed chassis. Wij als Honda zullen een goede motor moeten maken. De samenwerking met Toro Rosso is zijn tweede jaar in gegaan en we denken dat we op de goede weg zijn. Een podiumplaats of een plek net daaronder kan bewijzen dat we progressie boeken.\


Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter