In Tokio keken een paar Japanners verbaasd op vanwege bepaalde opmerkingen vanuit Woking. Partner McLaren verklaarde bij monde van CEO Ron Dennis dat de Anglo-Japanse combo Mercedes spoedig zal aflossen als dominant team.

Fernando Alonso was het met de Brit eens: Qua technische ontwikkelingen doen wij het beter dan de andere teams. De Spanjaard ging zelfs zover dat hij meent dat McLaren-Honda kan strijden om het kampioenschap vanaf volgend jaar!

Een beetje vroeg, zo reageerde Honda’s Formule 1-baas Yusuke Hasegawa. Momenteel is zelfs een podiumplek te hoog gegrepen voor ons. Alleen met puur geluk zou zoiets mogelijk kunnen zijn.

Hasegawa kon nog wel vertellen dat alles volgens schema verloopt. Qua elektronica zou Honda gelijkwaardig zijn aan de top drie, alleen de V6-turbo behoeft nog wat fijneslijperij.

Voorlopig willen we vooral in de punten blijven finishen. Dat was in het verleden al lastig genoeg voor ons., aldus de Japanner tegenover het Duitse Auto, Moto und Sport.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.