Zoals ik vanmorgen al wist te vermelden staan er genoeg kandidaten aan Bernie Ecclestone zijn deur te kloppen om een GP in hun land te kunnen organiseren, India was ��n van deze landen, maar de toekomst van een GP in India blijft nog onzeker.

Verleden week zag het er nog slecht uit, een atletiek gebeuren werd afgewezen omdat het een te grote kost zou zijn, het gebeuren werd gepland door de vorige regering, de nieuwe regering besliste er anders over.
De vorige regering had ook al alles uitgewerkt voor een GP van het F1.
Het F1 circuit zou in de Hyderabad gebouwd worden en zou een goede 6 miljoen vierkante meter in beslag nemen, de infastructuur zou bestaan uit het circuit, hotels, een hospitaal, een amusementspark en de andere nodige infrastructuur.

De huidige regering wil nu alles opnieuw eens bekijken en berekenen, normaal gezien zouden de Indi�rs er niet tegen zijn, maar Bernie had akkoorden afgesloten met de vorige regering en nu is de vraag of de huidige regering deze gaat overnemen.

Bron: GrandPrix.com

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter