Aanstaande zondag kan u op Canvas afstemmen voor de rechtstreekse uitzending van de GP van Itali�.  Onze uitzending start om 13.50 u en kadert in het geheel van Sporza, de opvolger van Sportpaleis.  Commentaar krijgt u van Stefaan Lammens, bijgestaan door Jeffrey Van Hooydonk die een dag eerder zijn laatste F3000 wedstrijd van het seizoen afwerkt.

Als extraatjes mag u, mits een eventuele last minute wijziging, twee reportages verwachten.

–      Eric Dupain blikt terug op de GP van Belgi� … en dat onder het motto � I want more � ( nieuwste single van Faithless ).  Kimi Ra�kk�nen won zijn eerste wedstrijd van het seizoen en ziet m��r zeker zitten.  De honger van Michael Schumacher is nog niet gestild, ook hij wil m��r op alle gebied.  Het was een spectaculaire race, de mooiste van het jaar op het mooiste circuit van de wereld.  De fans willen m��r en niet alleen de fans maar ook iemand als Niki Lauda wil m��r van dat moois.  In een reportage van 3min 29 sec krijgt u alle acties, inhaalmaneuvers, crashes en reacties van enkele rijders, alsook de vreugde van vader en broer Ra�kk�nen de zege van hun zoon/broer.

–      De tweede reportage gaat over de Renault / RACB Academy.  Vorig weekend zakten 100 finalisten af naar het circuit van Francorchamps.  10 gelukkigen mogen een rondje verder naar de Rookie Days te Zolder, eind november.  Over het hoe, wat en waarom krijgt u reacties van diverse betrokkenen in een stukje van Eric Dupain.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter