Hoe volgt u een seizoen lang alles wat in en rond de wereld van de Formule 1 gebeurt?

D� sleutel is het menu “Formule 1”. U vindt er de kalender, de huidige stand en links naar nieuws,columns, features en shop.

Lees het nieuws

De nieuwsberichten op de voorpagina houden u op de hoogte van alle laatste verwikkelingen omtrent de Formule 1: snel, betrouwbaar en objectief.

Lees de features

De Features bieden u de kans om uw kennis over de Formule 1 uit te breiden. We serveren u verdiepende artikelen, opiniestukken, columns van mensen met kennis over de Formule 1 en natuurlijk ook interviews met teamleden en rijders.

Kom op het forum

Heeft u een mening over de Formule 1? Registreer uzelf op het forum en discussieer met honderden andere Formule 1 fans over de brandpunten uit de F1-actualiteit of elk mogelijk ander onderwerp.

Speel mee met de Webstrijd

Denkt u een F1 kenner te zijn? Registreer je voor de Webstrijd en voorspel de uitslag van de kwalificatie, de race en de snelste ronde. De winnaar gaat op het einde van de rit met een circuitdoop naar huis, maar onze prijzenkast bevat tientallen andere prijzen ter waarde van meer dan 900 Euro. Een niet te missan kans!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter