De zomerstop komt ten einde aankomend weekend is het alweer tijd voor de dertiende Grand Prix van dit jaar. Op Spa Francorchamps hebben we vaak wisselvallige omstandigheden gezien. Historisch gezien regent het in Spa in augustus nog altijd 15 dagen. Dit weekend zal zonnig worden maar wel met een kans op een regenbui op zondag. Prachtig weer voor de Belgische en Nederlandse fans!

UBIMET, de officiële partner van de FIA, voorspelt van woensdag tot en met vrijdag temperaturen tussen de 29 en 31 graden Celsius. Op zaterdag zal er een klein briesje uit het zuiden staan en zal het maximaal 30 graden Celsius warm worden.

Zondag zal bewolkt starten met een kans van 30% tot 40% op een regenbui tijdens de race. Met een klein briesje vanuit het zuid westen zal het maximaal 28 graden Celsius worden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.