Volgens Helmut Marko is het voor Red Bull nog steeds een optie om na 2020 te stoppen met Formule 1. Zolang er geen nieuwe concorde overeenkomst is (de huidige loopt tot er met 2020 red.) is stoppen een optie, zo verteld Marko aan Autosport.

Marko: Zowel als Honda als Red Bull maken geen beslissingen over de toekomst voordat er een nieuwe overeenkomst is met Liberty Media. Wat Red Bull in ieder geval niet wil is opnieuw afhankelijk worden. Zoals in het verleden, toen wij moesten bedelen en anderen zich niet aan hun beloften hielden.

Marko denkt ook aan Le Mans. Volgens de Oostenrijker is dit mogelijk een interesante optie voor Red Bull. Samen met Aston Martin ontwikkelde Red Bull al de supercar Valkyrie. De exclusieve Valkyrie was binnen no-time uitverkocht en een groot succes.
Mocht er een budgetlimiet komen in de Formule 1 dan zouden we mensen moeten ontslaan. Dat willen we niet, dus zouden we hen kunnen gebruiken in zulke projecten. Het lijkt erop dat je in het WEC kunt rijden tegen redelijke kosten met onze Valkyrie als basis. Hoewel Red Bull nooit aan de 24 uur van Le Mans heeft meegedaan, is dit iets waar we over nadenken.


Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.