Het was al het slechtst bewaarde geheim van de paddock, maar dat Heineken de Formule 1 gaat sponsoren wordt nu steeds meer zichtbaar. Op het paddock in Montreal is het logo van de Nederlandse bierbrouwer namelijk overduidelijk te zien.

Op Twitter circuleren foto’s van het ‘Terrasse Heineken’ op het paddock. Er staan verschillende tentjes op het paddock waar het Heineken logo op prijkt in combinatie met het officiële Formule 1 logo. Waarschijnlijk zal Heineken ook het één en ander gaan doen met sponsoring naast de baan. Ook gaan er geruchten dat Heineken één van de Formule 1 teams gaat sponsoren.

De verwachting is dat Heineken deze week meer duidelijkheid zal verschaffen over hoe het zich met de Formule 1 gaat bezighouden.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!