Nog altijd is het niet bekend wie er in het tweede zitje bij Williams komt te zitten. Wordt het Antonio Pizzonia of toch Nick Heidfeld? Het lijkt er steeds meer op dat de Duitser de beste papieren in handen heeft. De baas van BMW, Mario Theissen, wil zijn landgenoot in ieder geval niet kwijt.

Na de diverse tests verklaarde Theissen dat Heidfeld zeker niet met lege handen zal komen te staan. Mocht hij alsnog naast het tweede stoeltje grijpen, dan kan ‘Quick Nick’ nog altijd rekenen op een baan als testcoureur.

Een definitieve voorkeur durfde Theissen echter nog niet te geven:

“Het is belangrijk dat de snelste zal rijden.”

Meer wilde hij er niet over kwijt.

Mark Webber, eerste coureur van het team, ziet Heidfeld ook wel zitten. Al is het maar omdat hij dan niet met Pizzonia hoeft samen te werken. Het is bekend dat hij en Pizzonia niet meer samen door ��n deur kunnen. Afgelopen maanden noemde hij de Braziliaan zelfs een loser en een leugenaar.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter