Na twee overwinningen in de laatste twee races zijn er gemengde gevoelens binnen het team van McLaren. Jenson Button, winnaar van de Hongaarse race, zegt de wereldtitelstrijd nog niet helemaal op te geven, al geeft hij toe dat het een lastig verhaal zal worden.

Ik sta 100 punten achter op Vettel, zegt Button realistisch tegen het Britse Autosport. Dus het wordt een uitdaging, maar daar hou ik wel van. Ik geef het nooit op. We zullen wel zien wat er gaat gebeuren.

De Britse ex-kampioen wordt gesterkt door de vooruitgang van zijn wagen. Onze race-pace is gewoon goed, al zat er niet veel tussen ons, Ferrari en RedBull. Maar als je drie van de laatste vijf races wint, doe je iets goed.

Ook teammaat Lewis Hamilton, twee weken geleden winnaar van de Duitse race, heeft nog niet alle hoop op een tweede titel verloren.Er zijn nog 200 punten op te halen, weet Hamilton. En ik ga iedere race in met de overtuiging dat ik kan winnen.


McLaren heeft een geweldige prestatie geleverd door de performance van de wagen naar dit niveau te brengen, met twee zeges op rij als gevolg. Nu kunnen we met een goed gevoel aan de welverdiende zomerstop beginnen.

Hamilton heeft veel zin in het laatste deel van het seizoen: We moeten nog naar Spa-Franchorcamps, Monza, Suzuka en Interlagos. Allemaal speciale, historische banen. We gaan er naartoe met drie teams met gelijke snelheid en dus kunnen we ons opmaken voor een competitief en spannend einde van het seizoen. Ik kan niet wachten!