Hamilton houdt zich sterk nadat hij een zekere overwinning uit handen gaf. De huidige wereldkampioen toonde zich extreem teleurgesteld na de race, maar beet op zijn tong in het podiuminterview.

Lewis geeft niemand specifiek de schuld van zijn verloren overwinning. De pitstop was een collectief besluit, zo wijst hij ook naar zichzelf. Hamilton dacht naar eigen zeggen dat de coureurs achter hem ook naar binnen zouden gaan voor superzachte banden, en meende dat een goed idee was om de pitstraat in te rijden.

Het is moeilijk, maar ik ben wereldkampioen en zo moet ik me ook gedragen. Ik geniet ervan teamleider te zijn, en vandaag heb ik mijn snelheid laten zien. In mijn hart ben ik tevreden, want ik heb er alles aan gedaan., zo hield de Brit het hoofd omhoog.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!