Haas F1 heeft als eerste Formule 1-team haar bolide voor 2018 met halo gepresenteerd. Via sociale media toonde Haas F1 de eerste studio foto’s van de nieuwe Haas VF-18.

Haas gaat door op dezelfde weg als 2017. Vorig jaar werd 47 punten gescoord, 18 meer dan in 2016. Samen met Ferrari, Romain Grosjean, en Kevin Magnussen willen de Amerikanen deze lijn door trekken.

De reglementen zijn grootendeels hetzelfde gebleven, de VF-18 is dus een evolutie van zijn voorganger. De grootste wijziging is de halo. Het was even puzzelen met de aerodynamica maar ik denk dat onze designers goed werk hebben verricht. Het minimumgewicht van de auto is gestegen door de halo. En het middelpunt vliegende kracht ligt wat hoger omdat er door de halo ook meer gewicht is op een hogere positie. Maar hier heeft elk team mee te maken.

De livery van de Haas oogt hetzelfde als 2017, grote sponsors ontbreken vooralsnog. Op 26 februari maakt de nieuwe Haas haar debuut op de baan in Barcelona.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.