Silly season draait op volle toeren want Romain Grosjean steekt niet onder stoelen of banken dat hij aan het eind van het seizoen zijn Lotus zou inruilen voor iets anders, geruchten stellen al langer dat de Fransman zal overstappen naar McLaren. Het team waar hij zijn oude teambaas bij Lotus, Eric Boullier opnieuw zou aantreffen.

Mijn prioriteit is het winnen van races op korte termijn, aldus de Fransman. Ik laat de deur open voor elke goede optie voor de toekomst. Ik wil Grands prix winnen en meedoen om het kampioenschap.

Toch geeft hij zijn team nog oude team nog niet op: Ik weet dat Lotus volgend jaar niet nog zo’n moeilijk seizoen gaat hebben. Ik weet dat het team gaat reageren op de huidige stand van zaken. Vorig jaar werd ik niet gevraagd of ik wegging bij het team omdat het toen goed ging en de auto perfect werkte. Met drie jaar ervaring in de Formule 1 ben ik het met mijn management eens dat het tijd wordt dat ik in een auto kom te rijden waarmee ik wereldkampioen kan worden.

Bron citaten Grosjean: f1today

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!