Romain Grosjean kan niet wachten totdat hij weer in zijn Lotus mag stappen. De Fransman is erg gretig en wil zijn teleurstellende race in Monaco doen vergeten door een goed resultaat neer te zetten in Canada.

Het raceweekend in Monaco was voor Grosjean een drama. De Fransman, die hoopte in Monaco voor de overwinning te strijden, beleefde in Monaco een slecht weekend en haalde niet eens de eerste bocht. Het was een frustrerend weekend voor me en het heeft me dan ook enkele dagen gekost om over deze teleurstelling heen te komen, blikt Grosjean terug op de race in zijn vaderland. Ik wilde me van mijn beste kant laten zien voor de fans in mijn thuisrace, maar helaas hield het al na de start op. De auto was goed, maar het mocht niet zo zijn. Helaas, maar dat hoort ook bij het racen.

Romain Grosjean kijkt vooruit naar de race op het stratencircuit in Montreal. Het is een stratencircuit en normaal gesproken voel ik mij goed op stratencircuits. Ik houd van het gevoel dat je zo dicht langs de muur racet. Ik ben wel benieuwd naar de omstandigheden in Montreal en dan vooral de hoeveelheid grip die de baan te bieden heeft. Ook de weersomstandigheden zullen van groot belang zijn, maar dat hebben we vorig jaar al gezien. Ik ben er zeker van dat het een uitdagende en opwindende Grand Prix zal worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.