Romain Grosjean en Kevin Magnussen racen volgend jaar bij Haas F1. Het Amerikaanse team bevestigde dit na afloop van de vrije trainingen in Brazilië.

De 24-jarige Kevin Magnussen komt over van Renault.
Hij stond altijd al op onze lijstjes, aldus teambaas Gene Haas. Kevin vormt samen met Grosjean een sterke line up, samen gaan ze ons verder brengen in ons tweede seizoen in de Formule 1.

Ondanks het feit dat Haas niet verder wil met Gutiérrez is hij wel lovend over de 25-jarige coureur. We bedanken Esteban voor zijn inzet. Hij is van grote waarde geweest voor ons het afgelopen jaar.

Gutiérrez zei op zijn beurt dat hij op een mooie manier afscheid wil nemen van het team. Er zijn nog twee races te gaan en daarin wil ik volop genieten en zoals altijd tot het uiterste gaan.

Of en waar Gutiérrez volgend jaar rijdt is nog niet bekend. De Mexicaan wordt gesteund door Carlos Slim en kan mogelijk interessant zijn voor Saber en Manor, de enige teams waar nu nog stoeltjes vrij zijn.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.