Ondanks geruchten over een mogelijke verhuizing van de Braziliaanse GP naar Rio de Janeiro, waar de race zou plaatsvinden op een nog aan te leggen circuit, kreeg Interlagos toch een plek op de kalender voor volgend jaar.

Het circuit in São Paulo zou nu zelfs een deal voor vijf jaar hebben gesloten, dat meldt Crash.net.

Hoewel de FIA en Liberty Media nog niets officieel hebben laten bevestigen, deden de locals dat wel;

Het racecircuit van Interlagos is bevestigd als locatie voor de komende vijf jaar. Het contract zal worden ondertekend door burgemeester Bruno Covas en Liberty Media, de rechtenhouder van de Formule 1, aldus João Doria, de gouverneur van São Paulo, tijdens een persconferentie op donderdag.

Volgens Crash.net zou het raceweekend op Interlagos vanaf 2021 de naam ‘São Paulo Grand Prix’ krijgen. De F1 racete in 1973 voor het eerst op de Braziliaanse omloop, sinds 1990 staat het circuit onafgebroken op de F1-kalender.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!