Giorgio Mondini maakt komende zondag zijn debuut in de GP2-Series. De 25-jarige Italiaan vervangt de Schot Ryan Sharp bij DPR. Mondini wordt de teamgenoot van Olivier Pla, die zowel in Engeland als Duitsland de tweede race van de GP2-Series wist te winnen. Het verzoek om het contract stop te zetten komt van Ryan Sharp zelf, en werd meteen uitgevoerd. Giorgio Mondini, regerend Formule Renault V6-kampioen, reed dit seizoen in de Renault Light Series en zal het volledige seizoen vervolledigen bij David Price Racing.

Ryan Sharp reed dit seizoen dertien races in de GP2-Series, met een negende plaats op de N�rnburgring als beste resultaat. In Spanje kwalificeerde hij zich op de zevende plaats. ��nmaal wist hij de snelste ronde neer te zetten, in Spanje, wat hem twee puntjes opbracht. Hij reed ook al twee races in de World Series by Renault, op 17 juli in Bilbao was dat. Waarom Sharp zijn contract stopzette is voorlopig nog niet bekend.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!