Arden International heeft met Norman Nato zijn eerste GP2-rijder vastgelegd

De 22-jarige Fransman testte afgelopen winter onder andere voor Russian Time en Racing Engineering, maar de keus is dus op Arden gevallen.
De tests met Arden gingen erg goed en ik voelde me meteen thuis bij dit team. Ik ben dan wel een rookie, maar ik ben van plan in 2015 een sterk seizoen neer te zetten

Arden teambaas Gary Horner verklaarde dat Nato hem in de World Series by Renault positief was opgevallen: We hebben de tijd genomen hem te observeren en vinden dat hij klaar is voor de GP2

Nato heeft er twee seizoenen bij DAMS in de WSR op zitten, maar eerlijk gezegd vraag ik me wel af op Horner’s positieve indruk is ontstaan in Monte Carlo, want dat was nog zijn meest opvallende wapenfeit in twee jaar, de race in het voorprogramma van de F1 winnen. Hij haalde ook nog een overwinning in Hongarije, maar voor de rest had Nato eigenlijk twee jaar niets in te brengen tegen Kevin Magnussen en Carlos Sainz, die allebei met DAMS kampioen werden.

Arden heeft het zelf ook niet makkelijk. Luiz Razia werd weliswaar 2e in 2012, maar Johnny Ceccotto Jr. was in 2013 behoorlijk slecht voor de kassa met meerdere crashes. Het team werd vorig jaar zowat gekocht door de vader van André Negraõ, maar zowel Negraõ als Rene Binder kwamen niet echt tot aansprekende resultaten. De enige podiumplaats kwam van invalkracht Tom Dillmann, die in Spanje de sprintrace op zijn naam schreef..


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!