De GP van Engeland die gereden wordt op 10 juli is nu reeds zo goed als uitverkocht. Er zijn immers nog maar 10.000 tickets verkrijgbaar voor de GP. Tegen het eind van deze maand zou men over de 100.000 verkochte tickets zitten.

Richard Philips, managing director van Silverstone: ” We hopen voor dit evenement opnieuw op een totale uitverkoop, na het succes van vorig jaar. We zijn aangenaam verrast hoe de tickets als zoete broodjes verkopen, hoewel de tekenen erg positief waren. Als het zo blijft doorgaan, zal de GP binnen een 2 � 3 weken volledig uitverkocht zijn.  “

” Dit is zeer bemoedigend voor de Britse GP, de F1 en Silverstone in het algemeen. We zijn heel blij met de steun van de fans, want die is overweldigend. De GP is ��n van de populairste en grootste evenementen van het jaar en het hoogtepunt van de Britse sportkalender. We hebben ��n van de beste circuits ter wereld en zijn dus erg tevreden dat we de volgende 5 jaar dit evenement nog zullen behouden. We kijken nu al uit naar een geweldige GP “  vervolgde Richard Philips.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!