En wéér haalt Max Verstappen de finish niet.

Na 300 meter was de Grand Prix van Oostenrijk alweer voorbij voor de Nederlander, die onlangs nog vol trots een oranje tribune toezwaaide.

De schuldige is Daniil Kvyat die bij het naderen van bocht 1 met blokkerende wielen tegen de McLaren van Fernando Alonso aanschoof. De Spanjaard schoof vervolgens stuurloos tegen de Red Bull RB13 van Verstappen.

Verstappen kwam wel slecht weg bij de start, maar dat maakt nu allemaal niet meer uit. Intussen rijdt teamgenoot Daniel Ricciardo op het moment van schrijven op P3 rond.

UPDATE:

Max Verstappen had een slechte start bij de start van de Grand Prix in Oostenrijk. De Nederlander gaf aan dat hij al een probleem had met de koppeling, en daarom niet goed weg kwam.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!