Jarno Trulli

“Tot dusver een positief weekend voor mij met een zeer goede kwalificatie. Het team heeft hier goed werk geleverd en de wagen was constant competitief. ik denk dat we een goede strategie hebben en ik kijk nu al uit naar de race van morgen.”

Fernando Alonso

 

“Ondanks het feit dat ik deze morgen gespind ben en zo veel tijd heb verloren op het circuit ben ik best nog tevreden met mijn resultaat van de kwalificatie.
Ik reed een goede ronde en ben tevreden met mijn achtste plaats op de startgrid.


Pat Symonds

“Ik ben zeer tevreden met onze prestaties en de posities van onze beide wagens op de grid, het overtrof al onze verwachtingen. Als we in ons achterhoofd het feit houden van de strategie op dit circuit en de competitiviteit van onze beide wagens en de banden dan denk ik dat we hier een mogelijkheid hebben om een sterk resultaat neer te zetten.

Denis Chevrier

 

“Een goed resultaat van onze beide piloten wat ons resultaat van donderdag bevestigd: een goed level van competitiviteit.
Fernando zijn prestatie deze namiddag werd lichtjes verstoord door zijn gebrek aan training deze morgen, vanwege zijn ongeval deze morgen, Jarno zijn plaats was ons eigenlijk doel geweest.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter