Hoewel Red Bull het goed doet op het circuit van de Hungaroring, lijkt het erop dat Ferrari in de persoon van Sebastian Vettel de pole gaat pakken.

Maar Horner treurt daar niet te lang om.

De teambaas zet met de volgende woorden de concurrentie -lees: Vettel- alvast onder druk.

We kunnen het ons veroorloven om aan te vallen. Gewoon die binnenkant pakken en ervoor gaan. Onze coureurs kunnen dat, dus als zij een kans zien, dan gaan ze ervoor., aldus de speldenprik van Horner.

En waarom is dit dan zo ‘gewichtig’?

Daarvoor wil ik jullie -onze lezers- mee terug nemen naar Singapore 2017. Sebastian Vettel werd erg zenuwachtig van Max Verstappen en ging toen opzichtig in de fout.

Vettel moet maar hopen dat hij zijn teamgenoot naast zich heeft, in plaats van Ricciardo of de veel agressievere Max Verstappen.

De Duitser zit in een fase waarin hij zich geen nulscore kan veroorloven.

Dus met een Verstappen of Ricciardo naast zich heeft ‘Seb’ de keuze; Vechten en mogelijk schade ondervinden. Of genoegen nemen met een finish, maar minder punten…


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!