De Fin Valtteri Bottas reist met vertrouwen af naar Azerbaijan voor de Europese Grand Prix in Baku. Na zijn strakke optreden tijdens de Grand Prix van Canada, waar de Williams-coureur op een keurige derde plek wist te finishen dankzij zijn één stop strategie. Kan de tweevoudig-winnaar van de Marlboro Master op het Circuit Park Zandvoort aankomend weekend weer stunten op het snelle stratencircuit van Baku.

Ik ben nog nooit naar Azerbaijan geweest, het zou dus erg leuk moeten worde. Het is allemaal onbekend voor mij. De baan ziet er erg leuk en erg snel uit voor wat wij ervan hebben kunnen zien. Ik vind het erg leuk om naar nieuwe plaatsen te gaan en nieuwe culturen te ontdekken en nieuwe steden te zien. Ik kijk er erg naar uit om meer van het land, de stad en vooral de baan te leren.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!