1e plaats: Sebastien Vettel (Red Bull Racing)
Ongelofelijk. Ik ben zo blij. Tien rondes voor het einde probeerde ik gewoon het gat tussen mij en de mensen achter mij in stand te houden. Maar het was zo lastig om de controle te bewaren. Ik probeerde de auto thuis te brengen, maar verloor daardoor de concentratie. Toen heb ik maar geprobeerd om het bocht voor bocht te bekijken. Niet te ver naar voren willen zien. De laatste twee rondes deed ik het rustig aan want ik wilde niet het risico lopen op aquaplanning. Er stond zoveel water op de baan. Ik ben heel blij dat ik mijn tweede race heb gewonnen. Vorig jaar voor Toro Rosso en nu voor Red Bull. Ik wil het hele team bedanken voor deze geweldige dag.

2e plaats: Mark Webber (Red Bull Racing)
Een ongelofelijke dag voor het hele team! We waren zo bang dat we de race niet zouden uitrijden want gisteren hadden we zoveel problemen. Maar het is gelukt en ook nog met maximale punten! Ik wil het hele team bedanken. Een geweldige dag voor iedereen. Het viel niet mee vandaag. Het was heel lastig om achter iemand te rijden omdat je dan niks kon zien door de spray. Ik had in mijn tweede stint nog een goed gevecht met Jenson. Ik haalde hem uiteindelijk in in bocht zeven, omdat ik wist dat hij mij daar niet kon zien aankomen. Dat was één van de beste acties uit mijn loopbaan.

3e plaats: Jenson Button (Brawn GP)
Het was een moeilijke race vandaag. Uiteindelijk is het goed afgelopen met twee auto’s aan de finish en veel punten. De raceomstandigheden waren zwaar en wisselden heel veel. De laatste bocht leek op een rivier en je kon er bijna niet remmen. We kregen de temperatuur niet goed in de banden. Ik had een leuk duel met Mark Webber, maar ik kon hem uiteindelijk niet voorblijven. Maar goed, het podium is een mooi resultaat. We konden vandaag niet winnen. Felicitaties voor Sebastien, Mark en Red Bull.

5e plaats: Heikki Kovalainen (McLaren Mercedes)
Het zicht was ongelofelijk slecht aan het begin van de race toen de Safety Car net naar binnen was gegaan. Maar onze snelheid was goed. Op het eind kon ik nog heel dicht bij Barrichello komen, maar niet dicht genoeg om aan te vallen. Ik ben blij met mijn vijfde plek want hoger eindigen was niet mogelijk vandaag. Ik heb geen foutje gemaakt ondanks sommige heftige momenten.

8e plaats: Sebastien Buemi (Toro Rosso)
Ik ben heel blij met mijn punt. Het team heeft het geweldig gedaan vandaag. In drie races heb ik nu al twee keer punten gehaald. Dat is mooi. Misschien had het iets beter gekund, maar ik ben er blij mee. Ik had een goede snelheid en ging al snel langs Raikkonen en Hamilton. Daarna ging het wat moelijker. Dit was één van de lastigste races uit mijn loopbaan. Wat betreft het ongeluk met Vettel; dat was tijdens de Safety Car situatie. Ik zag hem niet en probeerde nog uit te wijken. Ik heb mijn voorvleugel daarna laten vervangen. Gelukkig heeft Vettel er geen last van gehad.

By peter