Lewis Hamilton liet vandaag in beide trainingen zijn spierballen zien

Hamilton lijkt the man to beat in China

In de beide vrije trainingen die vanmorgen werden verreden liet Lewis Hamilton de concurrenten duidelijk achter zich. In de eerste vrije training spinde hij weliswaar in bocht 11 even, maar kon zijn weg zonder erg vervolgen en zette als enige een tijd neer onder de 1:34: 1:33.999.

Nederlander Verstappen bleef in beide sessies zijn teamgenoot Ricciardo ruim voor.

VT2

Het veld zat heel dicht bij elkaar in de top 5, binnen zeven tiende van een seconde.

Hamilton reed een 1:33.482. Ook Räikkönen, Bottas, Vettel en Verstappen doken onder de grens van 1:34. De beide Renaults vinden we terug op de zesde (Hülkenberg) en de achtste stek (Sainz). Magnussen liet zich weer in de top 10 zien met zijn Haas,

Gasly verrastte weer, niet zozeer met zijn elfde en twaalfde klassificatie maar wel met zijn topsnelheid. De Honda lijkt echt beter op zijn plek in de Toro Rosso dan in de McLaren van vorig jaar.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.