Max Verstappen is heel blij met zijn derde startplek voor de Grand Prix van Canada. Op boordradio liet Max Verstappen na Christian Horner weten: “Ik kan nog steeds auto rijden”

Verstappen:Het was een goede kwalificatie. Op de rechte stukken verliezen we nog veel tijd, maar als je ziet dat we er zo dicht bij zitten, hebben we het gewoon goed gedaan. Ik ben ook erg tevreden met hoe het weekend tot nu toe verlopen is. De auto gaat het hele weekend al goed, dus ik ben heel blij. Het geeft me ook meer vertrouwen om harder de bochten in te gaan.

Ik denk dat we de snelheid hebben om met Ferrari en Mercedes te vechten We zijn tijdens de race normaal gesproken ook altijd competitief. We starten daarnaast op de zachtere band, wat hier een voordeel is omdat het vrij glad is. Ook na de pitstops zouden we het moeten kunnen doen. Een safety car kan de wedstrijd daarnaast nog flink beïnvloeden, dus we gaan het zien.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter