vrijdag 9 september:

F1
Vrijdag wordt een grijze dag, met maximum 23 graden. De kans op een bui is klein, maar de zon zien we slechts zelden door het wolkendek. Er waait een zwakke wind uit westelijke richting.

zaterdag 10 september:

F1
Zaterdagmorgen begint met nevel en mist. Doordat er weinig wind is, kan die mist blijven hangen tot de middag. Vanaf de middag is de kans op regenbuien re�el. Het wordt maximum 22 graden. De wind is gedraaid van richting en blaast nu zwak uit zuidwestelijke hoek.

zondag 11 september:

F1
Een storing trekt over de Ardennen richting Duitsland. De kans op een regenbui is daarom erg groot. Of die tijdens de race zal vallen is nog niet te zeggen. Het wordt niet warmer dan 19 graden. De zon zullen we het hele weekend niet of nauwelijks gezien hebben.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter