Winnaar: Jenson Button (BrawnGP-Mercedes)
Wat een fantastische dag! Dit is gewoon een droom die waarheid wordt voor BrawnGP. Het zag er misschien makkelijk uit maar dat was het heus niet, het heeft heel wat gekost om de auto als eerste over de streep te brengen. Deze overwinning is voor mij, mijn familie, en mijn team. De afgelopen maanden waren niet makkelijk en ik wil diegene bedanken die er altijd voor zijn blijven gaan en erin zijn blijven geloven. Deze overwinning hebben we verdiend! En er komt nog meer, ik kan niet wachten op Maleisië!

2. Rubens Barrichello (BrawnGP-Mercedes)
Ik kan niet zeggen dat ik een rustige middag heb gehad! Er gebeurde heel wat dus ik ben blij dat ik uiteindelijk alsnog tweede ben geworden. De start was moeilijk omdat het anti-stall systeem werd geactiveerd waardoor ik een aantal plaatsen verloor. Ik werd hard geraakt van achteren en dacht even dat de race erop zat. Gelukkig hield de auto het en kon ik vechten voor plaats vier. Na de crash tussen Vettel en Kubica werd het dus plek twee. Ik wil Jenson feliciteren met zijn overwinning en het team bedanken voor de goede auto. Het laat gewoon zien dat je nooit moet opgeven!

3. L. Hamilton (McLaren Mercedes)
We hebben vandaag heel wat meer punten gescoord dan ik had verwacht. Ik was al blij geweest met één punt maar het zijn er dus zes geworden. We hebben echt het maximale uit de auto gehaald. De strategie was perfect, dit laat zien dat we niet vergeten zijn hoe het moet. Ik heb een van mijn beste races ooit gereden. Ik wil Jenson graag feliciteren, hij heeft deze zege verdiend.

S. Vettel (Red Bull Renault) – uitgevallen
Het zag er zo mooi uit, een paar ronden voor het einde lag ik nog tweede. Maar een stom race-incident met Robert Kubica zorgde ervoor dat ik uit viel. Robert reed op de harde band en was sneller. Toen Robert zijn actie maakte stuurde ik in, toen we elkaar raakten reed hij voor me. Maar ik kon nergens heen. Ik kon niet stoppen en ook niet naar rechts gaan, mijn banden waren echt op. Erg jammer, einde race voor ons allebei. Moest ik hem laten gaan? Misschien had ik dat moeten doen, hem laten gaan, en derde worden. Maar goed, dat is het leven. Sorry voor het team en voor Robert. Ik heb niet alleen een einde gemaakt aan mijn race maar ook die van Robert. Het team heeft deze winter goed gewerkt, de auto is snel, dus er is nog wel wat reden om te lachen.

8. Sebastian Buemi (Toro Rosso Ferrari)
Ik ben dolbij, ik heb wel wat geluk gehad met de incidenten in de race maar ik moet ook zeggen ik dat redelijk snel was en de strategie van het team goed werkte. Ik maakte een klein foutje toen ik langs Massa reed, ik tikte per ongeluk de pit limiter aan. Massa gebruikte KERS, je kunt dan echt zien wat een voordeel dat brengt. Maar ik ben nu zeer blij met het punt, het haalt de druk er al een beetje af. Ik had dit niet verwacht na vrijdag en het gebrek aan testkilometers met dit chassis in de winter. Maar dit is echt een droom die uitkomst, in de punten in mijn debuutrace.”

By peter