Pole: Jenson Button (BrawnGP-Mercedes) – 1:26:202
De laatste vijf maanden waren erg zwaar voor ons. Het is echter geweldig om hier op pole te kunnen staan. We wisten niet eens of het team wel nog een toekomst had in de Formule 1. Dit is een geweldig moment, maar natuurlijk niet het belangrijkste moment van het weekend, maar dit is alvast een goede start. Het ene moment heb je geen baan en een onzekere toekomst en het andere moment sta je hier op pole. Ik wil het hele team bedanken en met name Ross Brawn en Nick Fry die dit alles hebben mogelijk gemaakt.

2. Rubens Barrichello (BrawnGP-Mercedes) – 1:26:505
De auto deed het geweldig met weinig benzine aan boord, maar in Q3 kreeg ik wat onderstuur. We hebben nog wat veranderd aan de vleugel, maar het onderstuur bleef. De eerste startrij is echter een prestatie om blij mee te zijn. De afgelopen maanden was het wachten op nieuws, dus ik ben ontzettend blij om hier te zijn. Als iemand me een maand geleden had gevraagd om duizend dollar te geven voor deze tweede plaats, had ik welmeer willen bieden.

3. Sebastian Vettel (Red Bull-Renault) – 1:26:830
In de eerste vrije training reed ik maar één rondje, ‘s namiddags spinde ik van de baan. Vanochtend hadden we ook weer een probleem, en nu sta ik hier. Voor de kwalificatie vreesde ik dat we Q2 niet eens zouden halen, maar nu staan we op de tweede rij en kijken we uit naar de race. Het verbaast me ondanks alle veranderingen eigenlijk niet eens anders aanvoelt in vergelijking met vorig jaar. Het mag duidelijk zijn dat BrawnGP een klasse apart is, laar het seizoen is nog lang. We zitten er ook goed bij en nu moeten we punten gaan scoren in de race.

7. Felipe Massa (Ferrari) – 1:27:033
Ik vrees dat BrawnGP een klasse apart is. Als het zo doorgaat zijn ze halverwege het seizoen al kampioen. Het verschil is enorm. Ik had gehoopt op een plaats in de top vijf, al wist ik op voorhand dat het erg moeilijk ging worden. Het was helaas niet mogelijk. Het verschil met de nummer drie is echter niet al te groot, dus we zullen naar de hoeveelheid brandstof moeten gaan kijken. In de race zal moeten blijken of de onderlinge strategieën van elkaar verschillen.

12. Fernando Alonso (Renault) – 1:25:605
Dit resultaat is geen verrassing. Als je kijkt naar onze tijden in de trainingen kon je al zien dat het heel moeilijk ging worden om in Q3 te komen. We kwamen er dichtbij, dus ben ik al bij al nog best tevreden met een twaalfde tijd. We zullen alles op alles moeten zetten om onze achterstand proberen goed te maken. Op dit moment zijn we gewoon niet snel genoeg. We hopen voor morgen opnieuw op een race met veel uitvallers, anders finishen we ver naar achteren.

15. Lewis Hamilton (McLaren-Mercedes) – Geen tijd
Het was een zware namiddag. Gelukkig konden we Q3 halen, maar daarna ging het mis. Toen ik terug naar de pits reed voelde ik dat er iets mis was met de achterkant van de wagen. Ik weet niet precies wat er mis is, maar het heeft met de versnellingsbak te maken. We werken nu hard om het probleem te herstellen, anders kunnen we morgen niet racen. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit niet gebeurt.