Red Bull vs Renault

Heeft de teamgenoot van Max Verstappen zijn mond voorbij gepraat? Toro Rosso heeft nog niets officieels naar buiten gebracht omtrent de motor voor volgend jaar, maar de Spanjaard heeft in zijn frustraties over de Renault duidelijk zijn mond voorbij gepraat.

Sainz zegt blij te zijn dat dit de laatste race is met een Renault-motor voor Toro Rosso en dat hij volgend jaar met Ferrari beterschap verwacht. Het probleem van Renault lag in de fabriek. Zij kregen het niet voor elkaar., aldus Sainz jr. tegenover het Spaanse Movistar+.

Volgens de berichtgeving zal het een 2015-spec motor van Ferrari zijn, hoewel dat weer in tegenspraak is met de eerder gedane uitspraak van de FIA omtrent motorendeals. De autosportbond eiste namelijk dat alle teams in 2016 de beschikking zouden hebben over recente motoren.

Eerder verschenen op de blog van dezelfde auteur.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!