De organisatoren van de GP van China hebben hun ticketprijs publiek gemaakt. De prijzen zijn redelijk laag in vergelijking met de andere GP’s. Voor de vrijdagse oefensessies tel je ongeveer 15 Euro neer. De kwalificatie pik je voor dezelfde prijs mee, en wil je de beste plaats op het circuit boeken – vlak voor de eindmeet – dan betaal je zo’n goede 360 Euro voor de drie dagen.

Andere tickets vari�ren van 30 tot 215 Euro op de dag van de race.

Om veiligheids- en mobiliteitsredenen hebben de organisatoren besloten slechts 150.000 van de aanwezige 200.000 plaatsen te verkopen. De verkoop zal volgende maand van start gaan, via agentschappen en het internet. Men schat dat ongeveer 20 tot 30% van de toeschouwers uit het buitenland zal komen. Vooral Japanners lijken zeer ge�nteresseerd.

Omdat mobiliteit een probleem dreigt te worden, beginnen de organisatoren besprekingen met de stad om de metro tot aan het circuit door te trekken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter