Timo Glock had het de afgelopen twee Grands Prix zwaar achter het stuur van zijn Marussia MR01. De Duitser had namelijk grote problemen met de balans van zijn auto en heeft geen idee waar dat aan ligt.

Om het allemaal nog even erger te maken voor Glock, werd hij de afgelopen twee raceweekends in de kwalificatie en race ook nog eens verslagen door rookie en teamgenoot Charles Pic.

Het rare is dat ik met mijn auto gewoon niet zo snel door de bocht kan gaan als Charles met die van hem. Ik heb het geprobeerd, maar het lukt gewoon niet. Charles kan zijn auto in de aanloop naar een bocht heel precies positioneren, waar ik dan nog volop aan het corrigeren ben. Op zo’n moment moet je niet remmen, maar dan ga ik weer te snel door de bocht en dat levert uiteraard ook problemen op., aldus een gefrustreerde Glock.

De zomerpauze komt dan ook als geroepen voor Timo Glock, aangezien hij de frustratie van de laatste races dan van zich af kan zetten. En misschien dat Charles Pic en de Duitser nader tot elkaar kunnen komen, want er schijnt het een en ander te spelen tussen de twee rijders van Marussia.

Timo Glock zou tegen het persburaeu SID zijn ongenoegen over Charles Pic hebben geuit. De rookie zou zijn Duitse teamgenoot hebben opgehouden in de kwalificatie. Het is zinloos. Praten met die jongen [Pic] heeft geen zin want het is al de tweede of derde keer dat hij me zoiets flikt. Het is aan het team om dit op te lossen., zo foeterde Glock.

Het is te hopen voor Glock dat hij en teamgenoot Pic snel weer door een deur kunnen, want Glock heeft wel andere en grotere problemen met zijn auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published.