Ook zo waanzinnig nieuwsgierig naar het nieuwe seizoen? Gaat de onaantastbare Schumacher regeren vanuit zijn Ferrari? Kan Button in zijn Honda wederom goed meekomen? Of gaan de bolides van Renault, Sauber, BMW of Toyota andere serieuze podiumkandidaten leveren? En wat doen Albers en Doornbos?

Jij kunt als kenner zelf gaan voorspellen wie er wint in het nieuwe en unieke spel GPToto dat FORMULE 1 in samenwerking met Lotto organiseert. Uiteraard kun je daar al tijdens de GP van Australi� fraaie prijzen mee verdienen. Maar bij de overige GP�s van het seizoen maak je bij een juiste voorspelling kans op hele dikke geldbedragen!

Spelregels

Op onze site www.formule1.info kun je je inschrijven voor GPToto. Je kunt daarna direct meespelen. Voor iedere Grand Prix geef je voor zowel Pole Position als race-uitslag je voorspelling opgeven. Dit doe je door de top 6 te voorspellen van de kwalificatie en de race uitslag.`

Met twee klassementen heb je ook dubbel kans op een prijs. Zie onderstaand de prijzen voor de GP van Australi�. Per Grand Prix wordt vervolgens een klassement bepaald voor de zowel het Pole Position spel als voor het Grand Prix spel (race uitslag). De klassementen worden bepaald door het aantal behaalde punten voor een voorspelling. Alles over de keuze van coureurs, puntenverdeling, deadlines en overige voorwaarden lees je op www.formule1.info Op GPToto is het Deelnemersreglement van De Lotto van toepassing.

Speel ter introductie gratis mee tijdens de GP van Australi�!

De prijzen voor Australie

POLE POSITION

Hoofdprijs Scalextrix Formule1-racebaan ter waarde van � 199,-
Deze super startset van Scalextric met een Renault en Williams BMW staat garant voor urenlang raceplezier. Baanlengte 9,2 meter! Inclusief elektronische rondenteller en heel veel toebehoren. Kijk voor meer informatie op www.hobbytime.nl of bel 0546-538775.

1e prijs � 100, – speltegoed voor www.toto.nl

2e en 3e prijs Radiografische F1-Mclaren auto (1:18) t.w.v. � 79,- p/st

4e t/m 8e prijs Colin McRae Rally 2005 t.w.v. � 59,- p/st
9e t/m 15e prijs � 25,- speltegoed voor www.toto.nl

RACE UITSLAG
Hoofdprijs Scalextrix Formule1-racebaan ter waarde van � 199,- �n � 100,- speltegoed voor www.toto.nl
1e prijs Scalextrix Formule1 racebaan ter waarde van � 199,- p/st
2e prijs � 100,- speltegoed voor www.toto.nl
3e t/m 5e prijs Radiografische F1 Mclaren-auto’s (1:18) t.w.v. � 79,- p/st
6e t/m 11e prijs Colin McRae Rally 2005 racegame t.w.v. � 59,- p/st
12e t/m 25e prijs � 25,- speltegoed voor www.toto.nl

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *