Max Verstappen vertelde vandaag op een sponsorevenement van zijn sponsor Exact dat hij voorlopig niet in de MotoGP mag testen.

Verstappen heeft aan het begin van dit jaar gevraagd hij eens een MotoGP mocht proberen op de Red Bull Ring in Oostenrijk. Verstappen: Red Bull sponsort KTM en Honda in de MotoGP. Ik heb gevraagd aan Red Bull of ik het eens mocht proberen. Maar ze zeiden resoluut nee, het mag niet. Ze vinden het veel te gevaarlijk, dan houdt op.

Verstappen heeft begin dit jaar wel zijn motorrijbewijs gehaald en bezit nu een Harley. Ik heb er twee lessen over gedaan. Die lessen waren verplicht. Anders had ik meteen examen gedaan.

Overigens testte viervoudig MotoGP kampioen Marc Marques dit jaar wel als promotiestunt in de Toro Rosso op de Red Bull Ring.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter