Williams bevindt zich in een moeilijke situatie. Juan Pablo Montoya kondigde zijn overstap naar McLaren in 2005 al aan, maar rijdt volgend seizoen nog in de Williams FW26. Betrekken ze hem volledig in het proces, maar dan kan hij knowhow meenemen naar McLaren, of houden ze hem buiten alles?

“We zullen 100 % open zijn tegen Juan Pablo tot het einde van de laatste race, “

zei Dr. Mario Theissen, hoofd van BMW Motorsport.

Theissen sluit daarmee uit dat de Colombiaan niet meer zou mogen meewerken aan het ontwikkelingsprogramma vanaf midden 2004.

“We zijn een team. En teams hebben geen geheimen. We willen samen winnen. Kan je je inbeelden dat je informatie achterhoudt voor je wereldkampioen?  “

 

Williams – BMW maakt ook geen haast om een vervanger voor Montoya te vinden

“We hebben een volledig seizoen (om de beslissing te maken, red) en er zijn enkele toprijders die wachten op een goed zitje.

Onze nieuwe FW26 wordt een topwagen. Zij zullen wel naar ons komen.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter