Al decennia lang is hij actief in het F1-circus en staat hij open voor nieuwe, creatieve idee�n maar toch kan je Frank Williams verrassen, zoals met de nieuwe achtervleugel die in 2007 wordt ingevoerd.

“Je moet toegeven dat het raar oogt, die nieuwe vleugel,” zei Williams.
Hij was er bij om het te ontwikkelen, maar toen hij het resultaat zag vroeg hij zich toch even af wat voor iets ze hadden ontworpen. Achteraf zei hij dat de vorm bijzaak was, zolang de vleugel maar zijn nut heeft en resultaten oplevert.

De teams waren een paar dagen eerder dan de media op de hoogte van de nieuwe maatregel. Maar Williams is toch nog niet zo zeker dat de nieuwe vleugel volgend seizoen al aanwezig zal zijn in de pits. Het team is zo druk bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen dat het nieuwe concept eventjes opzij wordt geschoven.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter