Met het vertrek van Nico Hulkenberg naar Sauber komt er een stoeltje vrij bij Force India. Een opvolger is nog niet bekendgemaakt, maar het wordt onwaarschijnlijk geacht dat een van de huidige coureurs op de grid de overstap maakt naar het team.

Vijay Mallya valt het nog niet mee een geschikte opvolger te vinden voor de Duitser. We denken erover na, maar we hebben niet direct haast. Er lijkt namelijk geen coureur te zijn van het juiste kaliber om Nico te vervangen, niet op de huidige grid en niet in de GP2. We moeten dus een beetje buiten de gebaande paden denken, en dat zijn we nu aan het doen.

Tussen neus en lippen door bevestigt Mallya impliciet, dat Di Resta ook komend jaar weer voor de renstal rijdt.We hebben een coureur nodig die beschikt over veel talent en die duidelijk snel is en daardoor iemand hebben die Paul [di Resta, FR] kan opjagen.

Mallya zegt ook dat een terugkeer van een bekend gezicht tot de mogelijkheden behoort. Ik kijk zelfs naar opties als het terugbrengen van Adrian Sutil. Hij is altijd een erg snelle coureur geweest. Het klopt dat hij een jaar buiten de Formule 1 heeft doorgebracht, maar ik denk niet dat dat een grote handicap zal zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.